TESTA TOYOTAS ELBIL bZ4X
I FYRA DAGAR!

Är du nyfiken på elbil men är osäker på hur din vardag skulle fungera?

Nu har du chansen att ta reda på det!
Fyll i formuläret nedan och ta chansen att får prova hur det är att
åka elbil i lugn och ro under fyra dagar.
Ett unikt tillfälle att verkligen prova på livet med elbil, helt utan kostnad! *

10 års förlängd EV-batterigaranti (Specifikt för bZ4X)

bZ4X bygger på vår erfarenhet av 25 års elektrifiering. Det gör att vi kan erbjuda en förlängning av garantitiden på EV-batteriet om serviceprogrammet följs hos en Toyota-auktoriserad serviceverkstad. Förlängningen omfattar alla funktionsfel på EV-batteriet vilket även innefattar om EV-batteriets kapacitet skulle understiga 70%. Gäller från 8 år eller 160 000 km upp till 10 år eller 1 000 000 km, vilket som först inträffar.

En mellanstor SUV med både känsla och funktion som är riktigt rolig att köra!

Toyota bZ4X är den första modellen i Toyotas nya modellserie bZ – beyond zero – med batterielektriska nollutsläppsfordon och byggd på vår helt nya eTNGA-plattform, anpassad för just elbilar. Den ger bilen en bra viktfördelning med hög markfrigång och möjliggör för direkt styrning när du sitter bakom ratten. Dessutom kan du både accelerera och sakta ner farten med endast gaspedalen.

Bilen kan fås med  en exceptionell fyrhjulsdrift med det nyutvecklade AWD X-MODE som förbättrar både prestandan och säkerheten. Det gör det möjligt för bZ4X att ta sig an vilken terräng som helst och  är redo för alla förhållanden som till exempel snö och lera. Med Grip Control kan bZ4X hantera mycket tuffare terrängkörning.

Driven på el och känsla

Njut av friheten att kunna åka vart vägarna än tar dig med en räckvidd* som täcker de flesta vardagsresor på en laddning. Vid en laddstation längs vägen kan du uppnå 80% batteristatus från cirka 30 minuter** med ett 150 kW snabbladdningssystem. Bäst av allt är att körningen är helt utsläppsfri.

* WLTP 415-511 km beroende på drivlina, vald utrustningsnivå och lokala omständigheter.

** Beroende på lokala omständigheter.

Varför ska du välja en elbil från Toyota?

Med över 25 års erfarenhet av batteriteknologi kan vi på Toyota visa vägen mot en helelektrisk framtid. Idag har vi sålt över 18 miljoner elektrifierade fordon och vårt modellprogram består av totalt 17 elektrifierade modeller som alla levererar exceptionell innovation och gör kunder nöjda över hela världen.

Tack vare vår långa erfarenhet av att utveckla batteriteknik och effektivt hantera energiflöden, kan vi idag erbjuda batteridrivna elbilar som är pålitliga – på alla nivåer.

*Du får testa Toyotas elbil bZ4X utan kostnad i fyra dagar (måndag till torsdag). Du får köra max 100mil under testperioden. Bilen hämtas och lämnas fulladdad hos oss på Toyota i Uppsala.
Vid många ansökningar så väljer vi ut vilka som får testa bilen och kontaktar dessa med mer information och bokar in tid för testperioden.


1) Elektrisk drivlina, räckvidd upp till 466-511 km vid blandad körning enligt WLTP. Faktisk räckvidd varierar beroende på bl.a. körförhållanden, hastighet och last. Säljs med framhjuls- eller fyrhjulsdrift.
Energiförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning enligt WLTP: 14,5-16,0 kWh/100 km och 0 g/km. Miljöklass Euro 6.