Biltrean i Uppsala AB köper Börje Johansson Bilservice AB.
Läs mer här

×
Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. Då vi växte ur våra tidigare lokaler flyttade vi till nya på Kumlagatan, våren 2011. Idag är vi drygt 60 anställda på företagets olika avdelningar. På vår anläggning på Kumlagatan bedrivs bilförsäljning, serviceverkstad, skadeverkstad och rekond. Dessa avdelningar servas av kundmottagningen, lagret samt administrationen. Vår skadeverkstad är fullt utrustad med utrustning som möter de senaste miljö- och arbetsmiljökraven.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss innebär rollen som skadetekniker en varierande vardag med god gemenskap i arbetsgruppen. Du arbetar självständigt med alla typer av skadearbeten i vår fullt utrustade skadeverkstad.

Din profil
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av allehanda arbete inom skadeteknik på personbilar. Körkort är ett krav. Om du har plastreparatörsutbildning ser vi det som mycket meriterande. För att passa in i rollen och i gruppen tror vi att du är trygg i sig själv, har en god kommunikationsförmåga, är noggrann och gärna med glimten i ögat. Svenska språket behärskar du utan problem i både tal och skrift. Då vår bransch består av majoriteten män ser vi gärna kvinnliga sökande.

 

Omfattning: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skickar du till filippa.sjolin@bil3an.se innehållande CV och
personligt brev, ange ämnesrad ”Erfaren skadetekniker”
Sista ansökningsdag: 2016-02-29

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Magnus Liljeblad, 018-65 99 81.