Biltrean i Uppsala AB köper Börje Johansson Bilservice AB.
Läs mer här

×
Visar verkstaden hos Toyota Uppsala Visar verkstaden på Toyota Uppsala

Vi är din lokala auktoriserade Toyotaverkstad i Uppsala. Vi hoppas och tror att du vill komma till oss för att vi liksom du månar om just din bil, och för att vi är de som bäst kan hjälpa dig med din Toyota.

Vi är ganska säkra på att du bryr dig om din Toyota. Och vet du vad? Det gör vi med! Vi vill att varje Toyota ska vara i bästa möjliga skick. Vi är mycket noggranna och älskar detaljer – och det är ju detaljerna som gör helheten!

Hos oss på Toyotaverkstaden finns tekniker med fördjupade kunskap om bilar i allmänhet och din Toyota i synnerhet, specialutbildade tekniker som får den att bara gå och gå, felfritt och länge. De utför service och reparationer på din Toyota som håller andrahandsvärdet uppe inför den dag det är dags att sälja.

Men här finns inte bara kunskap och omtanke om din bil. Här finns även originaldelar av högsta kvalitet och rätt sorts utrustning vilket också är viktigt för att hand om din Toyota på bästa sätt. Vi har idag expertis som täcker hela det behov du kan ha när det gäller din bil.

Vi hanterar service/reparation däck, bilglas samt plåt och lack.

Vår ambition är att du ska känna dig trygg när du kommer till oss och riktigt nöjd när du går härifrån. Därför garanterar vi: Att din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt. Att vi kontaktar dig om vi upptäcker något på din bil som bör åtgärdas men som du ursprungligen inte beställt. Att vi ger dig en prisuppgift från början så att du får kontroll över kostnaderna. Att din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Och att du får fullständiga garantier på både arbete och delar.

Varmt välkommen!