Biltrean i Uppsala AB köper Börje Johansson Bil.
Läs mer

×

Vi utför alla typer av skadereparationer på Toyota och Lexus.

Att tänka på vid en skada

Är inte bilen i ett körbart eller trafiksäkert skick skall bilen bärgas till oss.

Skriv en skadeanmälan omgående! Skriv den gemensamt med motparten.
På skadeanmälan finns utförlig information hur ni fyller i blanketten på ett korrekt sätt. Skicka skadeanmälan omgående till ditt försäkringsbolag.

Enklare skador kan anmälas per tel eller via webben till ditt försäkringsbolag.

Om du blivit utsatt för inbrott, stöld, skadegörelse eller ”smitning” krävs alltid en polisrapport som lämnas till försäkringsbolaget.

Innan du bokar skadebesiktning

Det är viktigt att du har kontaktat försäkringsbolaget och fått skadenummer.
Som kund så har du i vissa fall självriskreducering hos försäkringsbolaget, kolla det innan ni lämnar bilen och meddela oss detta, så det blir rätt ifrån början.


Skadebesiktning

När du kommit till oss på Kumlagatan 8 så kan du avnjuta en kopp kaffe/te i vår fantastiska kundlounge så tar vi in din bil för fotografering samt beräkning av skadan.
Skadebesiktningen tar mellan 30-60 min beroende på skada, detta är viktigt för att vi ska kunna vara så noggranna som möjligt och göra reparationen smidig.
Vill du ytterligare komplettera något som service eller annat jobb på bilen så ber vi dig att kontakta oss omgående så att vi kan avsätta tid för ytterligare arbete och säkerställa att alla reservdelar finns hemma.

 


Vi utför skadebesiktningar
Mån-Fre 08.00-16.00
Lunchstängt
11.30-12.30


Kontakta gärna oss direkt för att boka skadebesiktning.

Vill du läsa mer om vad som t ex. händer när din bil är inlämnad hos oss, vad man bör tänka på innan, kanske vilka garantier som gäller ?