Platsannons säljare nya toyotabilar www.toyotauppsala.se Platsannons säljare nya toyotabilar www.toyotauppsala.se

Trivs du bäst när du får arbeta praktiskt? Är det viktigt för dig att det arbete du gör syns och gör skillnad för andra människor?


Vi söker säljare!

Vi på Toyota Uppsala ser att vår bransch står inför en strukturförändring. Att sälja bilar är inte samma sak idag som det var för fem år sedan. Vi har inlett en resa där vi omvärderar vad vår bransch har för uppdrag och hur vi ska genomföra dessa. En sak är säker, vi etablerar nu ett nytt sätt att tänka. Vi behöver då nya medarbetare som vill vara med oss på denna resa och utveckla vår verksamhet i takt med resten av världen.

Toyota Uppsala grundades 1973 av Tage Björsberg. Idag drivs företaget av Tommy, Tomas och Mathias Björsberg. Med 73 medarbetare och mer än 40 års erfarenhet av bilbranschen arbetar vi tillsammans för att ta vår fullserviceanläggning till nya höjder.  Vi är ett familjeföretag som drivs med stor entreprenörskänsla och som sedan starten har gjort en expansiv resa till att idag vara en av de stora aktörerna på marknaden i Uppsala. Vårt mål är inte att vara störst utan vara det bästa och självklara valet för kunden! Det bästa kundbemötandet ska du få på Toyota Uppsala. Vi är orädda och vill med ett starkt varumärke och duktiga medarbetare fortsätta att expandera. Vill du vara med på vår resa?

Det innebär en högre energinivå, där du premieras för din kreativitet och förmåga att anpassa dig till kundernas förändrade krav. De flesta stämmer in i att det är viktigt att ha roligt på arbetet, för oss innebär det att vi tillsammans kämpar mot nya mål och inte nöjer oss med hur det varit utan utmanar de gamla tankesätten och modellerna.

 

Hur ser rollen ut?

I rollen som försäljare kommer du att ta ansvar från första kontakt med kund till avslutad affär. Du kommer att ingå i vårt säljteam som består av fyra säljare med olika erfarenhet av sälj, något vi tror är en stor fördel när det gäller att hitta nya sätt att tänka. Du kommer att ha dina individuella mål att arbeta mot såväl som gemensamma. Det är ett mycket fritt arbete men med friheten kommer också ett stort ansvar. Du kommer träffa kunder på många olika ställen och alltså inte bara i bilhallen. Tycker du det är roligt att få röra på dig och möta kunderna där de befinner sig på dagarna? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Vi är övertygade om att du trivs med telefonen och datorn som verktyg för boka kundmöten.

 

Vem är du?

Du har inte nödvändigtvis arbetat med försäljning tidigare men är en driven person som är duktig på att lyssna på andra människor. Du ser det ansvaret kunden ger dig som säljare och tar det på största allvar. Att arbeta i team och hjälpa dina arbetskamrater gör du gärna när det behövs men arbetar lika gärna självständigt. För att du ska lyckas krävs att du har en förtroendeingivande personlighet och att du har inställningen att en affär med en kund bara är början på en lång relation. Det är nämligen så vi ser på det! Vi är övertygade om att du är en individ som älskar utmaning. Du har ett starkt driv och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Att vara en framgångsrik säljare 2017 handlar om att ha en god struktur och göra saker på rutin för att lyckas. För dig är telefonen och datorn lika givna arbetsredskap som det personliga mötet med kunden.

 

Vad erbjuder vi dig?

Det är en utvecklande säljtjänst med fokus på bilar i teknikens framkant. Hos oss kommer du att bli en del av ett roligt och drivet team som motiverar varandra till framgång. För att lyckas med den spännande utmaningen vi har framför oss och för att du ska lyckas i denna roll kommer du att få coachning av en erfaren säljcoach. För oss är det självklart att vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför har vi personalförmåner som exempelvis eget gym, massagestol på arbetet, förmånlig sjukförsäkring etc. som du självklart kommer att få ta del av.

 

Att du innehar B-körkort, är flytande svenska i tal och skrift samt kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt är ett krav. Talar du även något annat språk ser vi det som väldigt positivt.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att göra vår verksamhet bättre ur alla perspektiv. Säljteamet består till största delen av män, därför ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vill du ha roligt på jobbet, bli en del av Toyota Uppsalas team och bidra till den fortsatta framgången?

 

Omfattning: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placeringsort:  Kumlagatan 8 i Uppsala

Ansökan: Skicka din ansökan idag till martin.stenport@bil3an.se och ange ämnesrad: Säljare 2017 innehållande CV och personligt brev. Vi vill även att du gör en personlig filmpresentation på max 1 minut. Filmpresentationen laddar du antingen upp på youtube som ett olistat klipp och skickar länken till oss i ditt ansökningsmejl eller skickar filmen via Sprend (https://sprend.com). Är filen tillräckligt liten kan du bifoga den direkt i mailet.

Sista ansökningsdag: 20170312

Har du några frågor? Då är du välkommen att kontakta Martin Stenport på ovanstående mail.