Biltrean i Uppsala AB köper Börje Johansson Bil.
Läs mer

×

Är du en positiv person som brinner god service? Har du erfarenhet av kundbemötande? Då kanske du är personen vi letar efter som ska förstärka och stötta vårt säljteam!

Vilka är vi?
Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. Med drygt 70 medarbetare och mer än 40 års erfarenhet i bilbranschen arbetar vi tillsammans för att ta vår fullserviceanläggning och Outlet till nya höjder. Vi är ett företag med högt i tak som tror på att ansvar hjälper människor att växa. Vi ser nu ett stort behov av att utöka vår personalstyrka med en driven hallvärd/hallvärdinna.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av serviceyrke där kunden är i centrum. Du tycker om att arbeta praktiskt och tycker att det är viktigt att ha rent och snyggt omkring dig. För att du ska passa in i rollen behöver du vara en person med glimten i ögat som alltid sätter kunden och dennes behov främst. Vi tror att du trivs i en roll som ställer höga krav på att du tar ansvar för din uppgift och är duktig på att se var du är behövd och inte är rädd för att ta tag i saker. Det är viktigt för oss att du är driven och trivs när du får skapa kontakt med nya människor. Att du har svenskt körkort och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift är ett krav.

Arbetsuppgifter:
För oss är god service A och O. Din roll kommer att bestå av följande arbetsuppgifter:
* Se till att produktinformation alltid finns tillgänglig för varje bil,
* Se till att entrén, bilhallen och kundtoaletten ser representativ ut,
* Se till att bilarna i hallen är uppställda och presenterade på korrekt sätt,
* Assistera både kund och säljare vid provkörning.

Omfattning: Tjänsten är en behovsanställning, förlagd till varannan helg.
Placering: Kumlagatan 8/Säbygatan 3 i Uppsala
Ansökan: Skickar du till tord.lundh@biltreanoutlet.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad: ”Hallvärd/hallvärdinna”. Sista ansökningsdag: 2017-09-30, urval kommer att ske löpande.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tord Lundh, försäljningschef begbil på 018-66 07 36