Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. 2011 växte vi ur våra lokaler i Boländerna och flyttade till vår nya fullserviceanläggning som givetvis är utrustad med de senaste gällande miljö- och arbetsmiljökrav. Vi är 65 engagerade medarbetare som ägnar oss åt försäljning, administration, serviceverkstad, skadeverkstad med plåt och lackering samt rekonditionering. Vi vill inte vara störst, vi vill vara bäst!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss innebär rollen som bilrekonditionerare en varierande vardag med olika typer av tvättar. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team med våra fyra bilrekonditionerare, vi ser därför att du trivs med att arbeta med människor. I rollen är effektivitet och noggrannhet av stor vikt eftersom vi varje månad levererar ett stort antal bilar och samtliga går genom rekonden för att våra kunder ska få hämta ut en fin bil.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta under ett högt tempo och sätter stor vikt vid att ditt arbete håller hög kvalité. Du har ett genuint intresse för bilar och bilvård och är inte rädd för att få skit under naglarna. För att passa in i rollen tror vi att du är trygg i sig själv, har en god kommunikationsförmåga, är noggrann och gärna med glimten i ögat. Svenska språket behärskar du utan problem, både i tal och skrift. Körkort är ett krav. Om du har tidigare erfarenhet av bilvård är det meriterande, men absolut inget krav. Har du viljan så har vi kunskaperna för att lära dig!

Om vi får önska så ser vi gärna kvinnliga sökande då vår bransch består till större delen av män.

Omfattning: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skickar du till filippa.sjolin@bil3an.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad ”Bilrekonditionerare”.
Sista ansökningsdag: 2016-03-11. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta avdelningsansvarig, Johan Gustafsson, 018-66 08 80.