Toyota i Uppsala söker en erfaren bilplåtslagare/plastreparatör!

Är du en positiv och utåtriktad person som brinner för kvalitet? Har du erfarenhet av bilplåtslageri och plastreparation? Då är det dig vi letar efter som ska förstärka vårt team på skadeverkstaden!

 

Vilka är vi?
Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. Med drygt 70 medarbetare och mer än 40 års erfarenhet i bilbranschen arbetar vi tillsammans för att ta vår fullserviceanläggning till nya höjder. Vi är ett företag med högt i tak som tror att ansvar hjälper människor att växa. Vi ser nu ett stort behov av att utöka vår personalstyrka med en driven och positiv plåtslagare.

 

Vem är du?
Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare.

För att lyckas i rollen hanterar du samtliga förekommande arbetsuppgifter i skadeprocessen. Då vi aktivt jobbar med att skapa nöjda kunder lägger vi stor vikt vid noggrannhet och ansvarstagande.

Till din hjälp finns erfarna kollegor samt en modern verkstad. Kontinuerlig utbildning inom Toyotas ramar kommer bli aktuell.

Arbetsuppgifter:
För oss är god service A och O. I din roll som bilplåtslagare kommer ditt arbete att bestå av bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Riktning av skador
  • Plastreparation
  • Svetsning

Som bilplåtslagare hos oss på Toyota Uppsala ingår du i ett team av fem personer, till er hjälp har ni tre skadeberäknare samt en verkstadschef.

Omfattning: Heltid, provanställning 6 mån.
Placering: Kumlagatan 8, Uppsala
Ansökan: Skickar du till jerry.forsebrant@toyotauppsala.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad: ”Plåtslagare”.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta vår Skadeverkstadschef Jerry Forsebrant via mail, jerry.forsebrant@toyotauppsala.se