Säljare Toyota Uppsala nya bilar.

 

Brinner du för att göra affärer med stort kundfokus och för att skapa långsiktiga affärsrelationer? Har du en tävlingsprofil med mycket energi som vill överprestera och vinna? Drivs du av att arbeta emot högt uppsatta mål och en hög kravställning men även av möjligheten till en bra intjäning? Är du en positiv & optimistisk person med god samarbetsförmåga tillsammans med kollegor och närmsta chef?

Då kan du vara den rätta för detta arbete och vi tycker då att du skall söka redan idag.

Med ett 70-tal anställda är Biltrean i Uppsala AB ett familjeägt bolag som sedan 70-talet varit Uppsalas återförsäljare av Toyota. Idag säljer och marknadsför Biltrean i Uppsala Toyota, Lexus, reservdelar och tillbehör tillsammans med service och bilrelaterade tjänster. Biltrean omsätter 2022 cirka 750 Mkr och är i ett expanderande skede.
I sann japansk anda, genom en ständig strävan efter att bli bättre har i år Biltrean i Uppsala vunnit Ichiban, ett ärofyllt pris som tilldelas den bästa Toyota återförsäljaren i Sverige utifrån ett stort antal kriterier.

 

Om Rollen.

I tjänsten som säljare hos Toyotas Uppsala har du en viktig roll där du förvaltar nuvarande relationer samt ansvarar för att skapa nya och långsiktiga relationer mellan kunden och Toyota Uppsala.
Det är därför viktigt med medvetenheten om att du som ansiktet utåt agerar professionellt, kundengagerat och korrekt.
Förändrade önskemål av tillgängligheten mot våra kunder är ett faktum. Vi är därför övertygade om att viljan att vara flexibel med tillgängligheten gentemot kunderna är en förutsättning för ett gott resultat.
I tjänsten ingår tjänstgöring i bilhall men även systematiskt uppsökande per telefon och ute på fält vid såväl event som medverkan i olika typer av nätverk.
Att du är flexibel med arbetstider emellanåt är därför en förutsättning för att rollen skall passa dig.
Du är som säljare själv ansvarig över att skapa kontaktytor för nya kundrelationer med hjälp av de hjälpmedel Toyota Uppsala tillhandahåller.
Som säljare i denna roll får du en möjlighet att arbeta med ett av världens största varumärken och att mot våra kunder varje dag säkerställa en gästfrihet av högsta standard.
Du ingår i försäljningsteamet och rapporterar till samt har tät kontakt med försäljningschefen.

 

 

Vem är du som söker?

Vi tror att du som person har ett par års erfarenhet med goda resultat inom uppsökande bilförsäljning eller försäljning från annan bransch.
Du bör ha stark förståelse för värdet utav långa kundrelationer och precis som Toyota Uppsala brinna för att hålla en hög kundnöjdhet.
Du besitter ett gott affärssinne, ett driv att ta affärer i mål, en förmåga att tänka utanför boxen och ser lösningar i stället för hinder.
Du drivs av egen prestation men agerar kollegialt och ödmjukt mot andra kollegor.
Vi kommer i rekryteringen att lägga stort fokus på din personlighet och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan.

 

Kvalifikationer

  • Godkänd gymnasial utbildning. Gärna vidare utbildning inom försäljning.
  • B-körkort.
  • God kunskap i svenska och engelska gällande tal och skrift. (Fler språk ses som meriterande)
  • God kompetens i att hantera digitala verktyg och CRM.
  • Flerårig erfarenhet av konsument och/eller företagsförsäljning där du kan visa på goda resultat.

 

Vi ser fram emot din ansökan som innehåller

  • CV / Meritförteckning.
  • Personligt brev.

Ansökan skickas till ramis.jamil@toyotauppsala.se

Vi vill ha din ansökan innan 2023-09-30 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan.

Ramis Jamil

Försäljningschef
Nya bilar

Mail