Article banner Article banner

Reservdelsman/kvinna

Vilka är vi?

Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. Med drygt 70 medarbetare och mer än 40 års erfarenhet i bilbranschen arbetar vi tillsammans för att ta vår fullserviceanläggning till nya höjder.

Vi är ett företag med högt i tak som tror att ansvar hjälper människor att växa. Vi ser nu ett stort behov av att utöka vår personalstyrka på reservdelslagret med en driven och positiv reservdelsansvarig.

I din roll som reservdelsansvarig kommer du jobba med reservdels och lagerhantering mot verkstad/skadeverkstad/bilförsäljning samt försäljning av reservdelar till kund. Arbetet kräver stor flexibilitet och du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer vara den som ser till att teknikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Du kommer att arbeta administrativt med exempelvis lagersaldo, arbetsorder, beställningar från generalagent som externa leverantörer, fakturering. Du är navet som knyter samman verksamhetens alla avdelningar vilket gör din roll otroligt viktig. System som du kommer att jobba i är Kobra, Microcat, MS Office samt program för logistik och externa leverantörers beställningssystem.

Din profil

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av arbete på reservdelslager. Du har en stor känsla för service samt ordning och reda.
Vidare har du god it-vana från att arbeta i affärssystem som Kobra, du är en duktig administratör och du har god ledarskapsförmåga. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder och personal den bästa servicen.

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån.

Arbetstid:07,00-16,00 måndag-fredag

Placering: Kumlagatan 8, Uppsala

Ansökan skickar du till
johan.lindberg@toyotauppsala.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad: ”reservdelsansvarig”.

Intervjuer kommer ske löpande då vi har för avsikt att vara klara med rekryteringsarbetet så snart som möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Johan Lindberg, johan.lindberg@toyotauppsala.se

Tel direkt:018-660734.