Toyotas nya Toyota Touch® 2 med Go

Det är inte särskilt länge sedan man behövde ha med sig en hel väska full med kartor, musik, kablar m.m. på resan. I dag bär vi med oss mindre — men har tillgång till mer. Och nu har de nya multimediasystemen Toyota Touch® 2 och Toyota Touch® 2 med Go blivit ännu mer avancerade och intuitiva för att göra din färd enklare och bekvämare. De erbjuds nu också med tre års fria kartuppdateringar och online-tjänster.

Nu med tre års fria kartuppdateringar och online-tjänster

Tack vare tre års fria kartuppdateringar och online-tjänster har du alltid fri tillgång till aktuella kartor och funktioner, inklusive TomTom trafikinformation i realtid, information om bränslestationer, parkeringsmöjligheter och väder samt Aupeo, Aha och Twitter. Det betyder ännu smidigare resor nu och i framtiden. Det går också snabbare att registrera dig och ansluta till Toyotas kundportal. Nu kan du skapa konton och installera appar direkt från din bil.

Toyota Touch® 2

Gör varje resa till ett nöje

Med den avancerade ljudanläggningen i Toyota Touch® 2 njuter du av din favoritmusik med kristallklar ljudkvalitet. Du får tydlig information om album, artister och låtspår, bekvämt via Bluetooth eller USB. Du kan också sköta anläggningen från pekskärmen, välja bland radiostationer (även DAB) eller lyssna på CD/MP3.

Nu ännu enklare att använda

Nya Toyota Touch® 2 har fått nya menyer som du styr genom att dra och trycka lätt med fingret. Du får tillgång till massor av information som har med bilen eller din färd att göra. Från trippmätare och inställning av luftkonditionering till anpassning av funktioner som dörrlås och belysning. Och systemets backkamera gör backning och fickparkering till en barnlek. Kort sagt — här finns det mesta du behöver för en bekväm resa.

Toyota Touch® 2 med Go

Navigationssystem

Allt du behöver för en smidig Europaresa: Förbättrade navigationsfunktioner med kartor i 2D eller 3D, online-tjänster i realtid och en rad appar — allt via nya användarvänliga menyer. Du har tillgång till TomTom trafikinformation i realtid som varnar dig för trafikstörningar och tipsar om alternativa färdvägar så att du undviker onödiga förseningar. Med den nya funktionen för autonavigering kan du ställa in upp till fyra olika destinationer för vardera av veckans dagar. Så när du kör i väg inom ett förinställt tidsintervall aktiveras den valda destinationen automatiskt. Systemet ger dig även trafikinformation för att göra dina dagliga bilresor mindre tröttande.

Sömlös navigation

Google Street View™ på Toyota Touch® 2 med Go visar bild på din aktuella position eller destination och låter dig även simultant ta del av information om väder eller parkering i området du besöker. Och när du närmar dig destinationen får du information om antalet lediga p-platser i närheten och var de finns.

Håll ögonen säkert på vägen

Röststyrning kan nu användas för att hantera appar. Det förenklar navigationen, liksom användandet av Apple Siri Eyes Free. Tryck bara på röststyrningsknappen på ratten för att ge kommandon direkt till Siri. Text-till-tal-funktionen läser upp dina inkommande SMS-meddelanden så att du kan ta del av dem utan att ta ögonen från vägen. Dessutom har du tillgång till Toyotas online-tjänster via WiFi hotspot-anslutning som utnyttjar såväl publika som offentliga fria uppkopplingszoner, eller genom att förvandla din egen telefon till en hotspot.

Upptäck

Upptäck fördelarna med Toyota Touch® 2 – i detalj med vår emulator.

Informationen på denna webbplats har sammanställts efter bästa förmåga. Toyotas ambition är att informationen alltid ska vara aktuell och korrekt. Dock frånsäger vi oss ansvar för eventuella felaktigheter i informationen, inklusive text, bilder, grafik etc. Vi förbehåller oss rätten att ändra i specifikationer och utrustning utan varsel. • Tillgängligheten till en viss funktion kan variera beroende på bilmodell, utrustningsversion och inköpsland och även beroende på ditt avtal med din mobiloperatör. • Observera att tillgången till vissa funktioner i systemet kan kräva att din mobiltelefon är förberedd för funktionen. • Användning kräver registrering på Toyotas webbplats. Appar till din bil kan laddas ned och aktiveras via Toyotas kundportal och kan vara förenat med kostnader. • Be gärna din lokala auktoriserade Toyota-återförsäljare om detaljerad information. © 2016 Toyota