COROLLA CROSS ELHYBRID KOMMER I HÖST

HAPPINESS. ELECTRIFIED.

Säg hej till vår första Corolla någonsin i en rymlig och praktisk SUV – stilrena Corolla Cross Elhybrid.

Kombinationen av en rymlig SUV och våra mest avancerade Hybrid- och säkerhetstekniker hittills, gör Corolla Cross till den ultimata familjebilen med plats för allt och alla. Är du redo för en äkta familjebil i ditt liv?

Då är det här en modell som är värd att vänta på!

Plats för allt och alla

Vi har tagit världens mest sålda bil till helt nya och ännu högre nivåer. Corolla Cross kombinerar gott om utrymme, en hög förarposition och både känslan och utseendet hos en äkta SUV i sin design. Stora bakre dörrar och gott om både ben- och takutrymme, garanterar smidig åtkomst och komfort. Det rymliga bagageutrymmet samt fäll- och delbara säten, gör det smidigare än någonsin att klara av vardagens alla ärenden och utmaningar samtidigt som du har alla möjligheter för en aktiv livsstil. I den här bilen kan alla luta sig tillbaka och njuta av resan.

Körglädje när den är som bäst

Tack vare vår femte generations hybridteknik ger Corolla Cross alla i bilen en anledning att le. En ny hybriddrivlina på 2,0 l ger en oslagbar kombination av kraft och låga CO2-utsläpp. Och tack vare intelligent fyrhjulsdrift (AWD-i), kan du känna självförtroende i alla väg- och väderförhållanden. Med förbättrad acceleration och lägre bränsleförbrukning gör Corolla Cross Hybrid varje bilutflykt till en rolig och härlig upplevelse – utan att du någonsin behöver stanna för att ladda.

Uppkopplad längs vägen

Oavsett om du är i väg på ärenden eller håller på att packa bilen inför semestern, så att du kan känna dig uppkopplad längs vägen. Och tack vare en mängd uppkopplade funktioner i kupén, såsom molnbaserad navigation i realtid via en 10,5-tums pekskärm i HD och Smartphone Integration, blir även den mest vardagliga bilresan till skolan en rolig stund för hela familjen.

Nya perspektiv

Tack vare en högre förarposition och högre markfrigång ger Corolla Cross dig exceptionell sikt och inger stort självförtroende på vägen. Oavsett om du navigerar genom stan eller tar dig an breda landsvägar, lovar vi att du kommer komma fram till din destination lugn och avslappnad.

Välkomna det praktiska

SUV:ens höga design frigör ännu mer utrymme interiört, än i en kombi eller sedan. I kombination med mer tak- och benutrymme, är bagageutrymmet dessutom vanligtvis enklare att lasta i och ur, tack vare den högre höjden och breda luckan.

Körkänsla

Moderna SUV:ar levererar en genuin glädje bakom ratten tack vare sin smidighet och direkta respons. Hybridteknik i kombination med AWD-i gör att SUV:ar som Corolla Cross, levererar både dynamisk kraft och prestanda i alla typer av väder och på alla vägar.